Beschrijving

Royaal wonen is mogelijk in deze ruime eengezinswoning met opmerkelijk hoog gebogen dak, waardoor veel ruimte ontstaat op de tweede verdieping. Zeer plezierig is de verzorgd aangelegde tuin die op het noordwesten is gesitueerd. 

Kattenbroek 
Voor een gezin is Kattenbroek een ideale wijk om te wonen. Met kinderopvang en diverse basisscholen in de buurt. Ook winkelcentrum Emiclaer ligt op korte afstand, evenals het gezellige dorpje Hoogland met zijn gemakkelijk bereikbare winkels. En wilt u naar de stad? Via het nabijgelegen stadspark is er een snelle fietsroute die de verbinding vormt naar de historische binnenstad van Amersfoort. Treinstation Schothorst is eveneens dichtbij en met de auto bent u zo bij de A1 en A28. Bushalte met verbinding naar Amersfoort CS en Utrecht UMC/WKZ Rijnsweerd direct achter de woning.

De indeling is als volgt: 
Entree aan autovrij pad. Hal met toilet, trapopgang en meterkast. Ruime tuingerichte woonkamer (ca. 28m2) met schuifpui. Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken. Deze is voorzien van inbouwapparatuur. Zowel in de kamer als in de keuken is er overdag veel daglicht.

Eerste verdieping: 
Grenzend aan de overloop bevindt zich een 3-tal slaapkamers waarvan één over de gehele breedte van het huis en de lichte badkamer voorzien van royale douche, tweede toilet en wastafelmeubel. 

Tweede verdieping: 
Onder het kenmerkende gebogen dak bevindt zich een zeer ruime multifunctionele ruimte met o.a. wasgelegenheid en volop bergmogelijkheden. Het is mogelijk om hier een vierde slaapkamer te realiseren. Aan de voorzijde is de woning voorzien van een dakkapel. 

De tuin is op het noordwesten gelegen en aangelegd met sierbestrating. De tuin is zowel vanuit huis bereikbaar als achterom via de schuur. De berging heeft dezelfde kenmerkende gebogen dakvorm en is over de volledige breedte van de tuin gesitueerd. 

Voor degene die op zoek is naar een ruime en verzorgde gezinswoning op een fantastische locatie, is dit een buitenkans. 

Wij nodigen u van harte uit voor een rondleiding!

Kenmerken