Beschrijving

In de kindvriendelijke Vlinderbuurt in de wijk Zielhorst staat deze goed onderhouden tussenwoning. Dankzij de dakopbouw is er extra leefruimte gerealiseerd, waardoor u 5 ruime slaapkamers heeft. De woning is gelegen in een rustige woonstraat met veel parkeergelegenheid. 

Woonomgeving:
De Atlasvlinder is een rustige woonstraat. Op slechts een paar honderd meter afstand tref je Winkelcentrum Emiclaer met het aansluitende Park Schothorst. De stadsbus stopt iets verderop en ook NS-station Schothorst ligt vlakbij. Er zijn diverse scholen en sportclubs in de directe omgeving. De Vlinderbuurt staat verder bekend om fijn, comfortabel en gemoedelijk wonen. Door de groene opzet van de wijk en de verschillende speelplekken voor jong en oud is de wijk voor een hele grote groep erg interessant!

De indeling is als volgt : 
Begane grond
Hal voorzien van toiletruimte en trapopgang naar de eerste verdieping. Lichte woonkamer voorzien van laminaatvloer, trapkast en schuifpui naar de zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten. De eenvoudige keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Eerste verdieping
Overloop met toiletruimte en praktische bergkast met cv-ketel. Drie ruime slaapkamers. Neutrale badkamer voorzien van douche en wastafelmeubel. 

Tweede verdieping
Door de geplaatste opbouw is er een tweede verdieping met twee slaapkamers ontstaan.
De grootste slaapkamer heeft toegang tot het dakterras waar u gezellig over de wijk uit kan kijken.

Tuin
De diepe tuin ligt op het zuidwesten, waardoor u heerlijk van de zon kunt genieten. Achterin de tuin staat een stenen berging en u heeft ook een achterom.

Kenmerken