Beschrijving

ROYAAL 3-KAMER APPARTEMENT MET VRIJ UITZICHT EN EIGEN PLAATS IN PARKEERGARAGE

Op de eerste woonlaag van een kleinschalig in 1998 gebouwd appartementencomplex bevindt zich dit ruime en lichte 3-kamer appartement met lift, ruim balkon en een woonoppervlak van circa 90m2. 
Het appartement is de afgelopen jaren volledig gemoderniseerd. Zo zijn o.a. alle wanden en plafonds gestuukt, nieuwe vloerafwerking met vloerverwarming, nieuwe badkamer, toilet en keuken. Het geheel is een lust voor het oog geworden.

De woning zelf heeft een prachtig vrij en groen uitzicht op een dynamisch straatbeeld. 
De ligging aan het promenadedek met privéterras (ca. 22 m2) en het grote balkon (ca. 8m2) zorgen ervoor dat de gehele dag genoten kan worden van de zon.

In de onderbouw is een berging en een eigen parkeerplaats in een afgesloten deel van de parkeergarage.

Woonomgeving:

Met het openbaar vervoer (NS-station Schothorst en bushaltes) vrijwel om de hoek, winkels waaronder een supermarkt op circa 100 meter afstand en het sfeervolle stadscentrum op maximaal 15 minuten afstand, is dit appartementen complex ‘De Vlinder “een unieke woonplek. 

De indeling is als volgt:

Er is een verzorgde centrale entree met de trapopgang en de lift. Op de eerste verdieping komt u bij de overdekte entree van het appartement. In de hal bevinden zich direct links en rechts een slaapkamer van goed formaat. 
Vervolgens bevinden zich in het bredere deel van de hal een berging met de CV-ketel ,  aansluiting voor de wasmachine en de toiletruimte. Verder zijn er een deur naar de badkamer en één naar de woonkamer. De badkamer is ruim en is voorzien van een inloopdouche, een wastafelmeubel.
De woonkamer is ruim, heerlijk licht en heeft een aangenaam uitzicht. Het balkon is ruim bemeten en vanuit de keuken toegankelijk. 
Aansluitend is de open keuken met de nodige kast- en lade ruimte en enkele inbouw apparaten.

De servicekosten bedragen momenteel € 125 per maand.

Kortom een bijzonder goed onderhouden en verzorgd appartement met meer dan het gebruikelijk aantal kamers en met een heerlijk vrij en groen uitzicht

Kenmerken