Beschrijving

WIJ VRAGEN U VRIENDELIJK OM DE INKOMENSNORM EERST GOED DOOR TE LEZEN VOOR DAT U EEN BEZICHTIGING AANVRAAGT! 

De huurprijs van de woning is € 716,-- per maand, servicekosten €47,- per maand, warmte € 62,50 per maand 

De huur- en inkomenseisen zijn als volgt:

1. Een minimaal BRUTO inkomen van € 2.700,- per maand (dit is exclusief vakantiegeld)
2. Een vast dienstverband of een dienstverband voor bepaalde tijd met een intentieverklaring
3. Gunning van het huurcontract door de verhuurder
4. Er is borg verschuldigd van tenminste 1 maand
5. Minimale huurtermijn van 1 jaar.

Hartje centrum, comfortabel en gelijkvloers ! 

Dit 2-kamer hoekappartement is gelegen op de vierde verdieping (woonoppervlakte ca. 58 m2) ligt op loopafstand van winkelcentrum De Hamershof. Deze woning is niet alleen royaal, maar beschikt ook over een balkon en berging.

Locatie:
De wijk Groenhouten ligt tussen Amersfoort en Leusden in, ten westen van winkelcentrum De Hamershof en begrensd door de Groene Zoom en Noorderinslag. Deze buurt ligt in het hart van Leusden en kenmerkt zich door volwassen groen, royale percelen en hofvormige straten die op een centrale ontsluitingsweg uitkomen. Kleine paden en waterpartijen doorsnijden het groene hart van de wijk zodat u, al fietsend of wandelend, kunt genieten van de natuur aan het water en de rustieke plantsoenen. Daarnaast zijn winkelcentrum De Hamershof, kerken, het zwembad en sportfaciliteiten op loop- of fietsafstand. Ook de aansluitingen richting A28, A1 en openbaar vervoer zijn prima vertegenwoordigd.

Dan de woning zelf:
Centrale hal met intercom en liftinstallatie. Vanuit de portiek komt u in de hal van het appartement. De woonkamer is bijzonder licht door de grote ramen. De halfopen keuken grenst aan de woonkamer. Naast de keuken ligt de inpandige berging met wasmachineaansluiting. Vanuit de hal is de slaapkamer toegankelijk. Het balkon die toegankelijk is vanuit de slaapkamer, is gelegen op het westen. De badkamer is voorzien van een wastafel, ligbad en douche. Het toilet is separaat.

Kenmerken