Omschrijving

Een strategische, centrale ligging in Nederland en het uitstekende voorzieningenniveau maken van Amersfoort een stad met een zeer gunstig vestigingsklimaat voor bedrijven. Dat heeft al vele toonaangevende bedrijven en organisaties uit binnen- en buitenland naar Amersfoort gelokt. De afgelopen 15 jaar is ook het aantal inwoners in Amersfoort snel gegroeid. Het beleid van de gemeente Amersfoort is erop gericht om met elke nieuwe woonwijk ook een nieuw bedrijventerrein te ontwikkelen. Het evenwicht tussen wonen en werken wordt zorgvuldig bewaakt

Het complex, waarvan de hierbij aangeboden bedrijfshal nabij de aansluiting op de Radiumweg. Eén belangrijke verbindingsweg naar- en van het Rijkswegennet en het centrum. De locatie is zowel met eigen als openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Per auto zijn de rijkswegen A1 en A28, met een directe aansluiting op het knooppunt Hoevelaken, via doorgaande wegen eenvoudig bereikbaar. Tevens is er een goede ontsluiting naar het centrum van Amersfoort. Per bus is het NS-station van Amersfoort eenvoudig bereikbaar. Bushaltes bevinden zich op loopafstand van de locatie. 

Het desbetreffende bedrijfscomplex omvat vier geschakelde bedrijfshallen, waarvan binnenkort drie geschakelde bedrijfs-hallen beschikbaar komen, één van de hallen heeft een kleine inpandige kantoorruimte.

Uiteraard zijn deze hallen te splitsen in 3 afzonderlijke hallen van respectievelijk 350 m², 512 m² en 512 m².

Begane grond: entree, halletje, meterkast, toilet en bedrijfsruimte met overheaddeur (4.15 mtr.).

Totale huurprijs op jaarbasis €  43.000,00 per jaar excl. BTW.
Hal 2. Circa 32 x 16 mtr. = 512 m² = € 25.000,00 (hal 2. is inmiddels verhuurd) 
Hal 3. Circa 32 x 16 mtr. = 512 m² = € 25.000,00 
Hal 4. Circa 35 x 10 mtr. = 350 m² = € 18.000,00 (verhuurd)

In de huidige staat, te weten inclusief:
-	pantry met toiletfaciliteit (in hal 3.)
-	elektravoorzieningen
-	verlichtingsarmatuur
-	asfalt gedekte vloer.

Kenmerken