Beschrijving

Op schitterende locatie, tussen NS en centrum gelegen bijzondere kantoorvilla. goede parkeervoorzieningen. Te huur 2e en 3e verdieping. Werken voor je plezier.
Dienstverleners en adviesbureaus vinden hier een heerlijke werkplek met een hoogwaardige uitstraling. Dit statige herenhuis uit 1898 is in de periode 1993-2000 in verschillende fasen geheel onder moderne architectuur verbouwd. Het resultaat is een prachtige, representatieve kantoorruimte. In het gehele pand overheerst een gevoel van licht en ruimte, door de toepassing van beukenhout, hoge plafonds en bijzondere lichttoetreding. Door de fraaie designelementen en de tegelijkertijd ingetogen stijl, past deze ruimte uitstekend op hoogwaardige advieswerk of exclusieve dienstverlening. In deze uitdagende bedrijfsomgeving is werken een genot en ontvang je met plezier relaties voor een goed gesprek of een prikkelende brainstorm. 

De locatie is op alle manieren goed te bereiken en parkeren kan voor de deur.
Het knooppunt Hoevelaken, waar de A1 en de A28 elkaar kruisen, is via de Hogeweg binnen enkele minuten bereikbaar. 
Het  NS-Station Amersfoort C. is op circa 3 minuten loopafstand en een bushalte bevindt zich vrijwel voor de deur.

2e verdieping met entresol (=3e verdieping): circa 83 m².

2e/3e Verdieping: € 600,00 per maand inclusief 01 parkeerplaats.

Bijkomende kosten: 2e Verdieping met entresol (3e verdieping) € 260,00 per maand (incl. BTW) o.a. ten behoeve van gas en elektra alsmede airco-installatie.

Er is voldoende (betaald) parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Openbare parkeergelegenheid: rondom de locatie geldt er betaald parkeren, verder zijn de parkeergarages Phoenix, Stadhuis- en Jorisplein zeer nabij gelegen.

Er wordt over de huur geen BTW in rekening gebracht.

Kenmerken