Te huur: Het Laakhuijs

€ 995,- /mnd
€ 2,84/m2
Adres: Markenhaven 25, 3826 AC Amersfoort
Type object Kantoor, bog overig
Perceeloppervlakte 350 m²
Bruto vloeroppervlakte 87 m²

Notitie

Algemeen

De strategische, centrale ligging in Nederland en het uitstekende voorzieningenniveau maken van Amersfoort een stad met een zeer gunstig vestigingsklimaat voor bedrijven. Dat heeft al vele toonaangevende bedrijven en organisaties uit binnen- en buitenland naar Amersfoort gelokt. De afgelopen 15 jaar is ook het aantal inwoners in Amersfoort snel gegroeid. Het beleid van de gemeente Amersfoort is er... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Kantoor, bog overig
  Bouwjaar 2011
  Status Beschikbaar
  Aangeboden sinds Dinsdag 17 februari 2015
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00090/257326
Prijs € 995,- per maand
Servicekosten € 25,-
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 17 februari 2015
Laatste wijziging Maandag 24 oktober 2016
Bouw
Type object Kantoor, bog overig
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2011
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 350 m²
Bruto vloeroppervlakte 87 m²
Locatie
Ligging Nabij treinstation
In woonwijk

Omschrijving

De strategische, centrale ligging in Nederland en het uitstekende voorzieningenniveau maken van Amersfoort een stad met een zeer gunstig vestigingsklimaat voor bedrijven. Dat heeft al vele toonaangevende bedrijven en organisaties uit binnen- en buitenland naar Amersfoort gelokt. De afgelopen 15 jaar is ook het aantal inwoners in Amersfoort snel gegroeid. Het beleid van de gemeente Amersfoort is erop gericht om met elke nieuwe woonwijk ook een nieuw bedrijventerrein te ontwikkelen. Het evenwicht tussen wonen en werken wordt zorgvuldig bewaakt.

Eind 2011 is de bouw van “Het Laakhuijs” voltooid. “Het Laakhuijs” is een kantoorgebouw dat qua afmeting en ligging een interessante optie is voor meerdere branches.
Het totale vloeroppervlak bedraagt circa 350 m², verdeeld over begane grond en 3 verdiepingen, elk ter grootte van circa 87 m². Thans is voor verhuur beschikbaar de 1e verdieping totaal circa 87 m².
De huurprijs bedraagt voor de 1e Verdieping € 995,00 p.mnd. De ruimte is in gebruik geweest als praktijkruimte in de medische sector.