Waterwoningen in Amersfoort Vathorst (Nieuwbouw)

Nu in de verkoop bij Drenth Makelaars, 10 nieuwbouw waterwoningen in Amersfoort Vathorst. Tien kavels met een woonoppervlakte van 142 - 145m² en een perceeloppervlakte van 106 - 185m² in de prijsklasse van €445.000 - €490.000.

Stuur mij de verkoopstukken, prijslijst, het inschrijfformulier en de meer-/minderwerklijst

In de jongste, aan de noordzijde van Amersfoort gelegen, wijk Vathorst worden nabij rotonde zeven 8 geschakelde twee-onder-één-kap-woningen en 2 eindwoningen gebouwd door Schoonderbeek B.V.


Deze prachtige waterwoningen worden gerealiseerd op het bouwperceel aan de Veenweg (ter plaatse van de Cathalijnepolder) en worden geschakeld door een ruime berging. De achterzijde van de woningen liggen aan de Veenweg langs een (nog te realiseren) watergang. De straatzijde (entreezijde) bevind zich aan de noordzijde van het bouwperce

De woningen hebben de keukenruimte aan de entreezijde van de woning op de begane grond. De woonkamer grenst aan het water en is door de grote raamoppervlakken heerlijk licht. Via de openslaande deuren is het royale terras te bereiken. Hier kun je van de zon genieten tot zonsondergang door de ligging op het Zuidwesten. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De ruime zolderverdieping is bereikbaar via een vast trap. Het woonoppervlak varieert van circa 142 tot 145 m².

Alle woningen beschikken over een parkeerplaats op eigen terrein, maar ook openbare parkeerplaatsen zijn voldoende aanwezig.


Stuur mij de verkoopstukken, prijslijst, het inschrijfformulier en de meer-/minderwerklijstWoonoppervlak: 142 - 145m²
Perceeloppervlak: 106 - 185m²