Hoe kiest u de goede makelaar?

De beste makelaar, hoe kiest u die? Eerst is het belangrijk vast te stellen wat voor u de beste makelaar is. Als u uw woning wilt gaan verkopen, hoopt u over het algemeen:

  1. dat uw huis snel verkocht is
  2. dat uw huis wordt verkocht tegen de beste prijs
  3. dat het verkoopproces met de makelaar prettig en soepel verloopt.

De beste makelaar kiezen?

Misschien kiest u voor een makelaar vanwege op de hoge vraagprijs die de makelaar adviseert voor uw huis. Misschien wilt u kiezen voor de makelaar met de laagste kosten. Maar dat is vragen om problemen op alle genoemde gebieden.

Want naast snel verkopen van uw huis tegen de beste prijs wilt u ook dat de makelaar bij u past! Een prettige samenwerking met goede communicatie is heel belangrijk voor uw gevoel en het resultaat.

Een goede makelaar levert top kwaliteit voor een scherp tarief. De beste prijs/kwaliteit verhouding dus. Maar hoe bepaalt u of een makelaar dat levert?

Kies De Beste Makelaar Met De Makelaarskieswijzer

Hiervoor hebben wij "De Makelaarskieswijzer" ontwikkelt. Dit is een checklist die u per makelaar invult, waarna u direct weet welke makelaar het beste bij u past. Kortom, de beste makelaar voor ú.

Vul uw gegevens in, dan ontvangt u direct De MakelaarsKiesWijzer per e-mail.

Er is door Drenth veel tijd en energie in het ontwikkelen van het document gestoken. De Makelaarskieswijzer is vooral voor potentiële verkopers bestemd en voert u door het hele verkoopproces. Na het invullen weet u aan welke eisen een makelaar moet voldoen en wat hij voor u dient uit te voeren. Zo kunt u snel een goede vergelijking tussen de makelaars maken. En dit geldt zeker als u meerdere makelaars uitnodigt om een gooi te doen naar de verkoopopdracht voor de verkoop van uw woning.