Drenth Makelaars de beste in provincie Utrecht

AMERSFOORT – Voor het team van Drenth Makelaars kan het nieuwe jaar niet meer stuk. Voor de vijfde keer op rij is het Amersfoortse kantoor tot de beste makelaar van de provincie Utrecht gekozen.

Met vorig jaar zelfs nog een betere score (9.4) dan in de voorgaande succesvolle jaren (9.2 in 2014 en 9.3 in 2015). Die mooie scores dankt Drenth Makelaars aan de opdrachtgevers in de afgelopen jaren. ,,Die eer komt eerder aan onze klanten toe”, aldus Sander van Dronkelaar, directeur van Drenth Makelaars. ,,Zij hebben ons genomineerd.”

Via de onafhankelijke vergelijkingssite wieisdebestemakelaar.nl beoordeelden tienduizenden aan- en verkopers makelaars in het hele land op deskundigheid, enthousiasme, nakomen van afspraken, snelheid van reageren, creativiteit en marktkennis. Uit de beoordelingen van Drenth Makelaars bleek de tevredenheid van de klanten, vooral wat betreft de behaalde transactieprijzen.

De reeks mooie beoordelingen voor Drenth Makelaars, actief in de gemeenten Amersfoort, Nijkerk, Leusden, Soest en Bunschoten-Spakenburg, resulteerde in een flinke groei van het bedrijf. ,,Ons marktaandeel was in 2011 vijf procent, voordat we tot de beste makelaar werden gekozen”, vertelt Van Dronkelaar. ,,We konden toen in de gemeente Amersfoort 91 transacties noteren, exclusief nieuwbouw. Vorig jaar was ons marktaandeel 7,6 procent en realiseerden wij 179 transacties in Amersfoort, exclusief nieuwbouw.” Met dit marktaandeel behoort Drenth Makelaars tot één van de toonaangevende makelaarskantoren in de regio.”

Sluiten

Recent bekeken