Nieuws

Drenth Makelaars is de nieuwe naam voor het makelaarskantoor Domicilium. De wijziging ging donderdag 1 september in en is niet de enige verandering in het pand aan de Bergstraat waar Domicilium jarenlang was gehuisvest.

 

Sander van Dronkelaar, eerder dit jaar tot makelaar beëdigd en al jaren voor het kantoor werkzaam, is de nieuwe directeur van de Amersfoortse onderneming. Hij neemt de taken van zijn voorganger Joan ten Hoor over. ,,De gesprekken over een opvolger van Joan waren al aan de gang maar door zijn plotselinge overlijden is het proces in een stroomversnelling geraakt, “ aldus de jonge makelaar.

Na overleg met de familie Ten Hoor werd besloten het makelaarskantoor gezamenlijk voor te zetten. Van Dronkelaar: ,,De familie wilde als aandeelhouder graag bij de onderneming betrokken blijven, gezien de stevige binding met de branche en de regio. Daardoor beschikt Drenth Makelaars over veel kennis en een goed netwerk.”

Voor het nieuwe bedrijf werd de naam Drenth bedacht, een samenvoegsel van de namen Dronkelaar en Ten Hoor. ,,Bij een nieuwe start hoort een nieuwe krachtige naam die de binding van de aandeelhouders bevestigt en verwijst naar de roots van Joan, “licht de directeur/eigenaar de keuze voor de nieuwe naam toe.

De activiteiten en dienstverlening van het makelaarskantoor veranderen niet, kondigt het nieuwe gezicht van Drenth Makelaars aan. ,,Het kantoor blijft actief in de segmenten die reeds bediend worden, zoals nieuwbouw, bestaande bouw en bedrijfsonroerendgoed. 

Aan onze inzet, klantgerichte aanpak en werkwijze verandert ook niets. Dat wij het goed doen, bewijst ook het hoge klanttevredenheidscijfer op de site www.wieisdebestemakelaar.nl

Wel wordt er door ons uitdrukkelijk gekeken naar uitbreidingsmogelijkheden in de regio.”

Review

Review

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod